Quantum en Quantum Plus Emocon

Quantum en Quantum Plus Emocon

We hebben al vaker gezegd dat de Emoconie in volle ontwikkeling is. Philippe blijft nieuwe boeken schrijven, en hij blijft ook nieuwe Emocons creëren of bestaande Emocons verfijnen. Er bestond al Quantum, en Quantum Plus Emocon is de nieuwste telg in de Emoconie-familie. Tot nu toe werd tweemaal dezelfde Quantum Emocon gebruikt:

◊     als W3, Wellness Emocon en in die zin Rescue of First Aid Emocon
◊     als P6, Pimgrim’s Emocon, om zekerheid te bieden bij de zesde fase in de nieuwe levensweg of in het nieuwe project

De samenstelling van de Quantum Emocon was in beide gevallen identiek dezelfde. Nu is daar verandering in gekomen met de Quantum Plus Emocon: deze nieuwe Emocon bestaat namelijk uit de Quantum Emocon, aangevuld met Thyme, Lemon Balm en Niauli Emocon.

Dus voortaan:

◊    W3, Quantum Emocon als First Aid in de Wellness Emocons
◊    P6, Quantum Plus Emocon als ondersteuning in de Pilgrim’s Emocons

De Quantum Plus Emocon is één van de ‘Pilgrim’s Emocons’. Deze Pilgrim’s Emocons zijn bedoeld  om je te begeleiden op nieuwe paden, als je het verlangen voelt een andere levensweg te nemen. Wat met een idee begint, ontwikkel je tot een innovatief project, dat veel te maken heeft met wat we kunnen leren van de vrije natuur. Maar stel dat een en ander mislukt. Stel dat een en ander niet zo snel en vlot gaat, als je had gehoopt of verwacht. Stel dat je tegenstand ondervindt, van mensen zowel als van omstandigheden. Het is bijna onvermijdelijk.

Je kan er helemaal aan onderuit gaan tot je terecht komt in een situatie die vergelijkbaar is met een panische toestand. Er komt angst, dat is zeker. Angst om verkeerde dingen te doen. Angst om verkeerde beslissingen te hebben getroffen, en dus ook angst om niet verder vooruit te geraken.

Soms heb je nu eenmaal de medewerking van andere mensen nodig, om bepaalde stappen te kunnen verwezenlijken. Als dat niet komt, lang duurt of uitblijft, slaat de ontmoediging toe. Het kan net evengoed dat je wordt tegengewerkt of dat je tegenslagen incasseren moet. Het kan zijn dat je kennis en vaardigheden onvoldoende blijken, en het kan zeer zeker ook gaan om problemen van financiële aard.

Met een zucht van wanhoop, frustratie, verdriet en woede (een vreemde mix van emoties) kom je terecht in een burn-out-achtige toestand en daarop reageer je net als op de panieksituatie van de Quantum Emocon. De ene valt ten prooi aan extreme nervositeit, ophitsing en slapeloosheid, terwijl de ander apathisch wordt, lusteloos, erg moe en moedeloos.

Wat wil je dan? Je wil terug naar zekerheid, bescherming en veiligheid. Je wil een soort levensverzekering kunnen afsluiten, die je die dingen biedt. Je wil veel en ziet er zelfs niet meer klaar en helder in, zodat je niet meer weet wat je wil.

 

Er zijn zoveel gevoelens, zoveel emoties en zoveel vragen, dat je het bos doorde bomen niet meer ziet. Daarvoor is er de Quantum Plus Emocon gekomen: je veiligheid en zekerheid op weg naar iets nieuws in je leven.

Het Spirit-effect van de Quantum Plus Emocon is het ontstaan van hartgedragen bewustzijn of het herstel van de kostbare verbinding tussen het bewustzijn en het hartgevoel. Want dat was even verloren gegaan, toen je de ontreddering van angst en twijfel in je voelde opkomen. Onzekerheid en onveiligheid zijn er de oorzaak van. Het Spirit-effect beïnvloedt alle niveaus, onmiddellijk en tegelijk, van 7 tot en met 1. Het activeert en positiveert ze alle.

DE POSITIVITEIT VAN DE QUANTUM PLUS EMOCON IS VEILIGHEID.

Dan bekom je weer uitstraling, zuivering, enthousiast initiatief, stimulatie, volharding, redelijkheid, bescherming, tevredenheid; levenslust, zorgeloosheid, beslistheid en toegeeflijkheid.

Van de Quantum Plus Emocon neem je 2 x daags 5 druppels (mengen in wat water en voor eten uitdrinken, ’s morgens en ’s avonds) en telkens doe je één druppel op de kruin, het zevende niveau: SPIRIT, omdat het alle niveaus omarmt.

Je mag ook, telkens als je er nood aan voelt, nog eens extra 3 druppels rechtstreeks in de mond druppelen gedurende de dag en dat, indien wenselijk, om de drie uren of tot elk beklemmend gevoel verdwenen is.