Burn out, een e-book

Burn out, een emotionele benadering

Burn out, chill out, een emotionele benadering is een nieuw e-book, geschreven door Willy Triest en Philippe Gérard. Burn out is een heel complex probleem dat een professionele aanpak vereist, meestal op verschillende vlakken. In dit e-book kijken we vooral vanuit het emotionele: wat is burn out precies, hoe komt iemand er aan, en het allerbelangrijkste: hoe raak je er van af.

In het eerste deel beschrijft Willy, deels vanuit zijn eigen ervaring, over wat, hoe en waarom van burn out. Via zijn genezingsproces reikt hij eveneens waardevolle tools aan om burn out bij de kern aan te pakken. Vervolgens geeft Philippe in het tweede deel uitvoerig de waardevolle informatie over de behandeling van burn out met Emocons. Deze ondersteuning met plantaardige extracten is uitermate krachtig en geschikt om de complexe klachten bij burn out te overwinnen.

Dit e-book wil in geen geval een volledig werk zijn over burn out. Het syndroom is zoals gezegd zeer complex, en veel hangt af van de levenssituatie van de patiënt: werk, relaties en zo verder. Persoonlijke begeleiding is een goed idee om een goed beeld te krijgen van de oorzaken, en vooral om de problematische situaties om te buigen.

Het is ook niet in hoofdzaak een theoretisch e-book. Een beetje theorie is nodig om goed te begrijpen hoe burn out in elkaar zit, want dat is op zich al de aanzet tot genezing. Maar de werkelijke genezing komt er pas door dingen te doen, of net niet meer te doen. Met dit e-book willen de auteurs vooral een degelijk en gemakkelijk bruikbaar handvat aanreiken, want burn out is een complexe problematiek. De gevolgen zijn vaak ingrijpend, de symptomen zijn vaak invaliderend. De technieken en de hulpmiddelen die hier meegegeven worden, zijn in ieder geval een uitstekende ondersteuning.

Dit werk is bedoeld voor iedereen die:

  • zich moe en uitgeblust voelt, en niet precies weet wat er aan de hand is
  • iemand met burn out heeft in de vriendenkring, als collega, en zo verder
  • partner van of nauw betrokken is bij iemand met burn out
  • … een burn out heeft

Inderdaad, ook mensen die aan de zijlijn staan, zouden moeten weten waar het om gaat. Alles begint bij begrip voor het probleem burn out. Dan kunnen zij daadwerkelijk een formidabele steun zijn, en het genezingsproces gunstig beïnvloeden. Maar de auteurs vragen ook aandacht voor deze mensen aan de zijlijn! Want ook zij worden mee slachtoffer van de situatie.

Het e-book Burn out, chill out is verkrijgbaar als PDF en als ePub (voor e-readers). De PDF telt 46 bladzijden op A4 formaat, het aantal bladzijden van de ePub versie kan lichtjes variëren volgens je pagina-instelling en je lettergrootte.

INHOUD

Burn outWat is burn out niet
Wat is burn out dan we
Medische verklaring van burn out
En nu in mensentaal
Symptomen bij burn out
Wat typeert iemand die kandidaat is voor burn out
Heb ik nu burn out of niet
De uitweg … opnieuw naar een normaal leven
Dé techniek om te ontspannen bij burn out
Natuurlijke middelen tegen negatieve emoties
Extra pijler bij het herstel
Emoconie en de Emocons
Emoties bij burn out
Emocons te gebruiken bij burn out
Volledig Emoconisch correctieschema van burn out

Heb je interesse, kijk dan vlug in onze webshop. Je kan het e-book aankopen voor slechts € 5,99, BTW inbegrepen.