Overdenkingen bij Aura-Soma flesje B5: Durven en doen!

B5 - Vicky's flesVicky Wall mediteerde alle dagen en ze stond erg dicht bij de spirituele wereld.

Daardoor wist zij ook heel goed wat je nodig hebt als mens om hier op aarde te blijven, in je eigen lichaam. Ze was ook altijd veel met het lichaam bezig geweest.

We zijn immers van geen nut als mens als we ons niet bewust zijn van ons lichaam. Het gebeurt vaak dat spirituele mensen als “zwevers” worden aanzien en soms is dat ook terecht. Je zou kunnen zeggen dat het flesje B5 één van de beste flesjes is om je daar bij te helpen.

Toen ik het zelf een paar dagen na elkaar in mijn selectie had ben ik het onmiddellijk beginnen gebruiken, ook al had ik voordien dit flesje nog nooit gekozen.

Ik voelde heel snel het weldoende effect ervan, mijn gronding was veel sterker.

Ook op materieel gebied (en dat was vast niet de eerste intentie van deze fles) bracht het verandering, vooral op gebied van nieuw cliënteel en bestellingen. Dat was een plezierige bijkomstigheid!

Twee woorden die elke keer opnieuw in me op kwamen tijdens het gebruik van deze fles waren: durven en doen! Geel bovenaan en rood onderaan zijn 2 van de 3 primaire kleuren. De derde primaire kleur is blauw en daar zitten we eigenlijk al vaak in, die kennen we meestal goed. Blauw, het mentale, het denken … maar we hebben ook de andere 2 -geel en rood- nodig!

Ja natuurlijk, het “durven” in het geel bovenaan in de fles, geel geeft immers moed! De kracht en de moed van de leeuw om alle dagen in dat “onvolkomen” lichaam te zitten. We zijn immers allemaal spirituele wezens met een lichaamservaring? Geel leert ons ook “voelen”.
Vicky Wall wist als geen ander hoe het was om te moeten omgaan met een lichaam dat niet tenvolle functioneerde, ze had diabetes, een serieuze hartkwaal en was blind op de koop toe.

Geel kan ons dan helpen om die moed bijeen te rapen! Om onszelf te laten zien, om te doen waar we op aarde voor gekomen zijn, om onze eigen weg zo goed mogelijk te vervolgen en onze taken waar te maken. We hoeven ons niet te verstoppen!

En dan het tweede woord: DOEN! Daar hebben we het wel eens moeilijk mee! Zolang we alleen plannen maken (in het blauw) zijn we immers veilig, we doen er lekker niks mee en dus kan er ook niks misgaan. Niemand kan ons immers bekritiseren omwille van de (veilige ) gedachten in ons hoofd, of onze plannen al dan niet afkeuren. Zolang het “plannen” blijven gebeurt er ook niks!

Dan moeten wij ook niet in het licht gaan staan, zijn we niet zo zichtbaar voor anderen.
Maar dat is buiten Vicky Wall gerekend!  Vicky wilde net dat iedereen zijn volledig potentieel doorleefde! En dat kan je alleen als je ook dingen gaat doen.

Rood dus, onderaan de B5 fles. Rood dat ons helpt om actief te gaan doen wat we echt graag doen. Onze levenstaken die we mogen gaan opnemen en waar we plezier en energie door krijgen.

Rood brengt je tot uitvoeren, tot daadwerkelijk dingen gaan doen! De ontwakingsenergie die rood brengt is voor velen van ons onmisbaar. Niet iedereen heeft de onuitputtelijke energie om nieuwe dingen te creëren. Durven en doen, zo noem ik dit flesje nu!

Geloof me, het werkt 🙂

Wat wilde je altijd al doen, maar durfde je niet?

Welke plannen heb je nog steeds niet uitgevoerd en zou je diep in je hart echt wel willen doen? Vertel het ons!

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.