Hoe B107 mijn leven wonderlijk omgooide.

Aura-Soma Equilibrium B107

Syn blogt “Hoe B107 mijn leven wonderlijk omgooide”

Ik ben Syn, 21 jaar en ik wou graag eens kijken wat dit flesje voor mij kon doen..
Het was erg spannend dat ik een bepaald deel van mijn angststoornis nu ging overwinnen. Daarover meer in de volgende blog! Eergisteren had ik een opmerkelijke ervaring met Aura-Soma die ik nu graag met jullie wil delen…

Ik zette het flesje voor me en keek er een tijdje naar terwijl ik gewoon alles in me opnam. Eerst voelde ik veel weerstand en zelfs wrevel op een manier, ik wou dit niet op mijn lichaam smeren.

Maar zoals ik intussen heb geleerd over mezelf: Wanneer ik iets niet wil doen, betekent dat dat ik het nodig heb.

Dus met een zucht en behoorlijk wat ergernis schud ik de fles, en terwijl ik dat doe steekt zelfs mijn Innerlijk Kind haar tong uit naar deze B107, alsof ze wil zeggen “Nee, ik MAG jou niet!”. Hiervan moet ik lachen.

Ik kijk naar de kleuren en hoe ze mengen, samensmelten, en voel plotseling een drang om het flesje toch te gebruiken, alsof ik klaar ben om mijn weerstand opzij te zetten en mezelf onder te dompelen in de kleuren. Dan springt mijn kat voor de tweede keer op rij op m’n schoot, zichzelf in mijn armen nestelend. Hij ruikt het flesje en ronkt, alsof hij me nog een duwtje geeft dat ik dit inderdaad nodig heb.

Dus ik zet (jammer genoeg) mijn kat op de grond en sta recht, waarna ik wat olie in mijn hand giet. Het voelt koud en ik bibber, en de weerstand komt even terug opgestoken. Maar ik bijt door en begin de olie aan te smeren, op mijn buik, maag, heupen, rug en onderrug.

Ik had al een paar uurtjes Keltische muziek spelen op de achtergrond, maar ineens maakt het me emotioneel, en ik beslis om de tranen te laten lopen. Ik weet dat dit loslaten is, het loslaten van dingen die ik al veel te lang heb onderdrukt. De olie ruikt fantastisch en ik geniet van de warmte die mijn handen afgeeft terwijl ik aan het smeren ben.

Ik voel me goed genoeg. Ik -kan- deze dingen die me tegenhouden van mijn leven ten volle te leven verslaan en overkomen. Er zit een kracht in deze fles die ik niet had zien aankomen. Wow.. Ik voel me een beetje verbijsterd tot ik plots draken zie vliegen over bewolkte bergen, zorgeloos en majestueus. Het gewapper van hun vleugels is een beheerste drum, en ik voel me als een vechter, een krijger. Ik word naar huis geroepen. Ik ben klaar. Bring it on.

Meer lezen van mijn blog deze week? Hou dan deze pagina in het oog!

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.