Nieuwe tijden, nieuwe Meesters

In de tijd van Aquarius is er geen plaats meer voor uitsluitend “macht”. Wat nu gebeurt is een grote beweging vanuit het hart en vanuit verbinden met elkaar.

Je ziet het overal in de media, grote structuren brokkelen af, krijgen tegenkanting. De bankencrisis, de opstanden in het oosten, het gemor van de gewone mens die in opstand komt tegen het uitgeperst worden als een citroen, terwijl machtige heren weinig of geen respect tonen voor het harde werk aan de basis. Deze maatschappij kan niet blijven bestaan op deze manier, het is tijd voor verandering!

Die verandering moeten wij zelf neerzetten, en het niet allemaal overlaten aan anderen want zoals iedereen weet: wat je ZELF doet, doe je beter!

Hoe kan JIJ het verschil maken? Blijf je daarvoor rekenen op de overheid? Of kan je eens stilstaan bij het verschil dat JIJ ZELF kan maken? Gewoon bij stilstaan is natuurlijk niet genoeg, er moet actie aan gekoppeld worden wil deze verandering zichtbaar worden in deze wereld.

Waar ben JIJ goed in? Hoe kan JIJ mensen helpen, hoe klein je bijdrage ook is, het is als een steen die in de rivier wordt geworpen en talloze kringen maakt die groter en groter worden. Ken je buren die het moeilijk hebben, emotioneel, of op materieel vlak? Wat doe je ervoor? Vraag je hen waarmee je hen ten dienste kan mee zijn? Of blijven we gewoon veilig in ons huisje zitten uit schrik om gezien te worden?

Misschien kan je ruildiensten opzetten: ik zorg voor je tuin, jij helpt me met de computer. Daar heb je geen geld voor nodig, enkel jouw inzet en creativiteit. Aan beiden “kost” het niks maar het brengt WEL veel op!

Open je hart, en laat de liefde stromen. We zijn allemaal druppels in de oceaan, allemaal met elkaar verbonden, zonder elkaar zijn we niks.

Word Meester van jezelf. 

                                                                                    

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.