The odd miracle …

Enkele dagen geleden kreeg ik een mail over de ervaringen van een cliënte die een Aura-Soma Equilibriumflesje gebruikt. Mijn hart maakte weer een sprongetje van vreugde na het lezen van deze mail. Drie maanden geleden had deze dame voor het eerst in haar leven een Aura-Soma consultatie gehad. Ze wou een stapje verder in haar ontwikkeling, want ze had sterk het gevoel dat ze ergens vastzat en zichzelf niet durfde te zijn. Als 2de flesje had ze B40 gekozen, een flesje dat I AM of IK BEN heet, en daar ging ze nadien mee aan de slag.

Nadat ze deze Equilibriumfles een paar maanden gebruikt had zagen mensen haar eindelijk staan!!! Anderen spraken haar spontaan aan en er ontstonden heel boeiende gesprekken, ook met wetenschappers. Waar deze jonge vrouw zich voordien in de schaduw van haar man bevond, ging ze nu helemaal in haar eigen licht staan en zo werd ze zichtbaar voor anderen.

Ook de relatie met haar man verbeterde en ze kan haar eigen weg volgen in datgene waarin ze goed is.
Toen ik dat zo las dacht ik: Aura-Soma did it again …

Elke keer verbaas ik me weer over de kracht van kleuren!
Deze flessen zijn levende energieën … niet zomaar wat kleur- en geurstoffen. Ze houden je een spiegel voor van wat jij nu kan zijn, veranderen of bevestigen.

De kwaliteiten die verborgen zitten, mogen naar het licht komen. Het zit allemaal al in ons, we moeten het alleen durven zien en er iets mee doen.

Dergelijke ervaringen maken me elke keer weer dankbaar voor deze mooie energie, en tegelijkertijd ook nederig want het zijn niet wij die het doen, het zijn de kleuren die ons healen én het is JIJ die je eigen leven in handen neemt en de stap zét!

Rit 

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.