Hoe kies ik Aura-Soma flessen in een consultatie?

Hoe kies ik Aura-Soma flessen in een consultatie?

Ik wil graag een Aura-Soma consultatie doen. Hoe kies ik Aura-Soma flessen?

Aura-Soma Equilibrium setWelke mogelijkheden heb je?

Heb je gekozen voor een Aura-Soma consultatie? Goed!!! Je zal er van genieten.

“Dat mag ik hopen, ja!” Maar hoe zit dat nu precies in elkaar met het kiezen van die flessen?

Wel, het is de bedoeling om 4 Equilibriumflessen te kiezen uit alle flessen die je op de foto hiernaast kan zien. Op zich niet zo moeilijk, toch? En toch zijn er verschillende benaderingen mogelijk. Het komt er maar op aan welk jou het meeste aanspreekt. Laten we de mogelijkheden eens op een rijtje zetten:

◊   je gaat bij een Aura-Soma therapeut langs en je kiest uit de ‘echte’ flessen
◊   je kiest flessen via de afbeeldingen op de Aura-Soma Tarotkaarten
◊   je kiest flessen via afbeeldingen in een boek of op internet
◊   je kiest flessen via een online selectie op internet
◊   je kiest flessen via Skype of i.d. met iemand die de flessen staan heeft, zodat je ze op je scherm kan zien

We krijgen dan vaak de vraag of kiezen via foto’s wel mag. Er wordt immers verteld dat dit niet OK is. De eenvoudige waarheid is dat honderden ervaringen in praktijk hebben aangetoond dat een Aura-Soma consultatie via afbeeldingen even waardevol kan zijn als met de echte flessen. Is er dan geen verschil? Natuurlijk wel! Een selectie van 4 flessen uit de set Equilibriums blijft de beste methode, ongetwijfeld. Maar als je niet de kans hebt om dit te doen, heb je uiteindelijk niks. Een consultatie aan de hand van afbeeldingen is dan misschien iets minder krachtig, maar biedt je even goed enorm veel informatie, bevestiging en ondersteuning! En ik zou durven beweren dat dit veel beter is dan niks.

Het wordt wel eens vergeleken met een paar: je geliefde in je armen hebben, ja daar gaat niets boven. Maar als je geliefde niet in de buurt is, dan is een foto zeker te verkiezen boven niets, toch?

Over de manier waarop je een fles ‘zou moeten kiezen’ doen ook veel verhalen de ronde:

◊   welke fles vind je het mooist?
◊   stel je voor dat je uit de hele verzameling maar 1 enkele fles mag hebben. Welke zou dat dan zijn?
◊   welke fles spreekt jou het meest aan?
◊   welke kleuren vallen jou specifiek op?
◊   welke fles schittert het meest?

We hadden ooit tijdens een open deur een klant die de flessen zag staan, en zei “Oh, ik weet zo al wat ik niet zou kiezen: groen. Daar heb ik namelijk een hekel aan.” Een tijdje later wou hij toch graag eens flesjes kiezen. En je raadt het nooit: welke kleuren koos hij? Inderdaad, groen. Zelfs toen we hem vroegen: “Weet je nog wat je net zei over groen?”, viel het kwartje :-). Moraal van het verhaal: laat de flessen spreken, en kies die fles die jou op dat moment roept.

Praktisch nu:

Aura-Soma EquilibriumMaak het even rustig in jezelf. Adem enkele keren rustig en diep, tot in je onderbuik. Als dat moeilijk, leg dan je hand even op je buik, en duw bij het inademen bewust tegen je hand aan. Je zal snel merken dat je rustiger wordt, dat je als het ware ‘zakt’. Adem vooral rustig, het is niet de bedoeling dat je sterren ziet of draaierig wordt.

Laat vervolgens je blik over de flessen gaan, en kijk of er één fles is die er uit springt, die je aandacht trekt. Het kan zijn dat deze fles eventjes anders lijkt dan de anderen, of extra schittert. De kleuren vallen je gewoon op. Het hoeven niet noodzakelijk kleuren te zijn die je graag hebt. Denk er aan dat de Equilibriumflessen levende energieën bevatten die met jou resoneren. Kies je via afbeeldingen, dan resoneren enkel de kleuren met je.

Het gaat dus niet zozeer om de kleuren die je mooi of het allermooist vindt. Neen, het gaat om de kleuren die je op dat moment nodig hebt. Nodig, om jou de dingen te tonen die je nu aan jezelf wil tonen. Vanuit je onderbewuste. Welke fles roept jou, welke fles roept jouw aandacht?

Neem deze fles met je linkerhand bij het dopje, en zet ze vooraan op de voorziene plaats. Door de fles met je linkerhand te pakken, maak je de verbinding met je linker hersenhelft. Dat is je intuïtieve kant.

Herhaal nu dezelfde methode om een tweede fles te kiezen. Zet deze fles rechts naast de eerste fles die je koos. En vervolgens kies je op precies dezelfde manier een derde en een vierde fles.

Op die manier krijg je een selectie van 4 Equilibriumflessen. Samen met je therapeut -je weet wel, in Aura-Soma noemen we die Practitioner of Consultant– ga je nu deze flessen verkennen. Jij hebt de kleuren gekozen, dus jij hebt vanuit je onderbewuste ‘gekozen’ wat er onder de aandacht mag komen. De volgorde van je selectie is van belang. Of beter gezegd: elk van de vier plaatsen of posities heeft een specifieke betekenis.

Fles 1: toont het thema, welke facetten ergens in je systeem op dat moment roeren, en dus onder de aandacht mogen komen. Deze fles toont feitelijk je gaven en talenten die zitten te popelen om (her)ontdekt te worden.
Fles 2: toont redenen waarom je de gaven van fles 1 nog niet (her)ontdekt hebt. Dit heeft te maken met elke ervaring die je ooit hebt meegemaakt. Elk woord dat tot jou is gericht, elke handeling die voor of tegen jou is gesteld, alles wat je ooit gezien hebt enz. bepalen hoe jij nu in een bepaalde situatie reageert.
Fles 3: geeft je een idee van de omstandigheden die zich nu stilaan beginnen aan te dienen.
Fles 4: geeft een idee van de vooruitzichten die je kan verwachten als je bereid bent de weg te gaan die je in de vorige 3 flessen hebt uitgestippeld. Let wel: het is géén toekomstvoorspelling, maar eerder een bestemming zoals je die in je navigatiesysteem zou programmeren.

Het spreekt vanzelf dat het verkennen van de kleuren in deze 4 posities een heel proces is. Wat naar boven komt, is voor iedereen verschillend, of verschilt zelfs bij één persoon naargelang de omstandigheden. Je zou het zo kunnen zien: op sommige dagen wil je niets liever aantrekken dan die fel rode trui, terwijl je ze op andere momenten liefst onderaan in je kast wegstopt. Daarom is de Aura-Soma therapeut daar om jou doorheen deze reis te loodsen. Stap in je eigen verhaal, verken jezelf doorheen de schitterende kleuren. Her-inner jezelf en zie welk een prachtig mens daar staat!

Heb je zin om het zelf te ervaren? Maak een afspraak bij een van de therapeuten uit onze lijst, of contacteer ons om iemand te vinden in jouw regio: info@avalonbelgium.be of telefonisch via 03/289.90.67 of 0485/83.13.62.

Wil je graag zelf leren hoe je een Aura-Soma consultatie geeft? Dan is een basiscursus niveau 1 precies wat je zoekt! Volg onze agenda, en dan vind je vast een gelegenheid die perfect past.

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.