Quantum Touch, sta versteld van het zelf-helend vermogen

Quantum-Touch, ontwikkeld door Richard Gordon, is een healing die voor een iedereen toegankelijk is. Iedere mens heeft een eigen zelf-genezingskracht. De kracht van het oeroude zelf-regenererende systeem kan met de Quantum Touch technieken worden versterkt en versneld.

“Misschien is het meest bijzondere deel van Quantum Touch dat het ieder mens de mogelijkheid geeft om zichzelf en de ander te helpen met het zelfgenezingsproces, snel en gemakkelijk.”
— Alternative Medicine Magazine

Quantum Touch healingAlles trilt. Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, is er een tendens voor de trillingen om samen te komen, zich af te stellen op elkaar. Over het algemeen zal de langzamere trilling toenemen om zich aan de snellere frequentie aan te passen. Het is een eenvoudig principe. Door de ademhaling en oefeningen verandert de therapeut zijn/haar trilling naar een zeer hoog niveau. Door de handen op het te healen gebied te houden, reageert het organisme door zelf de healing in gang te zetten.

Healing wordt vaak verkeerd begrepen. Niet de therapeut healt, maar het zelf-helend vermogen wordt aangesproken. De therapeut maakt alleen ruimte voor healing door een hoge trilling aan te bieden. Deepak Chopra schreef in een van zijn boeken: “wanneer het bewustzijn de dingen beïnvloedt, moet dit op quantum-niveau of sub-atomair niveau gebeuren.” Deze manier van werken heeft een invloed op het quantum-niveau of het sub-atomaire niveau, het heeft een effect tot in de weefsels, de cellen, de moleculen, de atomen, en verder.

Een Quantum Touch healing duurt ongeveer 1 uur en kost € 50.