Vier mee Vicky’s verjaardag in Dev Aura

Date/Time
Date(s) - 20/08/2013 - 24/08/2013
Hele dag

Location
Dev Aura

Category(ies) Geen Categorieën


UNIEKE KANS OP EEN SUBLIEME ERVARING – Primeur voor België

Dit jaar reizen Rit en Willy met een groep Nederlandstaligen naar Dev Aura, het hart van het Aura-Soma systeem. Je krijgt de kans om in alle rust en op je eigen tempo deze wondermooie oase te bezoeken en er te mediteren. Wij bieden jou een 5-tal Aura-Soma workshops aan, een geleid bezoek aan de productie van de Aura-Soma producten, een bezoek aan de bio-dynamische Shire Farm met de chakrawandeling (heel speciaal!), en je kan genieten van de lokalen, de tuinen, de tempel van Vicky enz.

Naast logies krijg je ontbijt en 2 overheerlijke vegetarische maaltijden van bio-dynamische teelt. Hier leer je dat vegetarisch ook anders kan dan een blad sla met een glas water :-) .

We komen aan op de verjaardag van Vicky Wall, dus dat wordt op zich al een unieke belevenis!!! Het spreekt vanzelf dat we Vicky’s verjaardag op een heel bijzondere manier gaan vieren.

Klik hier voor de eerste informatie. Ondertussen zijn we volop bezig met het organiseren van een bus die ons zonder stress of gedoe tot in Dev Aura brengt.

Hou deze periode alvast vrij in je agenda!

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.