Reiki 1 cursus

Kaart wordt geladen...

Date/Time
Date(s) - 11/10/2014
09:30 - 18:00

Location
Avalon Academie

Category(ies) Geen Categorieën


Reiki 1 cursusReiki 1 cursus – aarzel niet langer!

Pure magie uit je handen …

Maak een verschil voor iemand …

En vooral: voel je zelf ook beter en beter …

In één woord: Reiki

De eenvoudigste technieken werken vaak nog het best. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan te leren. Ben jij bereid om het roer van je leven opnieuw in eigen handen te nemen? Ben jij bereid om de verantwoordelijkheid op te nemen voor jouw leven?

Zo ja, uitstekend! Dat betekent dat je ook zelf gaat bouwen aan je geluk, aan je succes! Je geeft jezelf een bijzondere kans om uit patronen te komen die je niet ondersteunen, maar die je neerhalen. Je laat je geluk en je succes niet meer afhangen van anderen of van situaties.

En er is een speciale bonus: je kan starten met een healing-praktijk. Reiki-healing werkt krachtig en intelligent, dus jouw intentie is veel belangrijker dan je techniek.

Reiki kanjiBeginnen je handen ondertussen nog niet te jeuken? Wel, voel je hartelijk welkom om je eerste stappen in de wondere wereld van Reiki te zetten, of om je eerste stappen eens op te frissen. In Avalon werken we met een bepaald doel: jou de mogelijkheden bieden om zelfstandig om te gaan met Reiki, zodat jij een verschil kan maken in de wereld. Vertrekkend van Mikao Usui, de bron zelf, ontdoen we Reiki van alle onnodige franjes en laven we ons aan de weldadige werking van deze schitterende levenswijze.

In de Reiki 1 cursus verkennen we samen:

◊   de theorie van Reiki: wat en hoe, de misvattingen en vooral de voordelen en de mogelijkheden
◊   hoe je een professionele Reiki-praktijk kan opstarten
◊   de praktijk beginnend met heel eenvoudige oefeningen tot een volledige behandeling (zittend en liggend)
◊   energetische bescherming en gronding in de praktijk, uitermate belangrijk!

Deze cursus gaat door op zaterdag 11 oktober 2014 bij Avalon, Appeldonkstraat 42 te 2830 Willebroek, van 9;30 – 18.00 uur.
Voor € 125,00 krijg je een waardevolle opleiding, een uitgebreide syllabus die door ons is geschreven, een diploma, water/thee/koffie/koekjes, en vrienden voor het leven.

Je kan je inschrijven via info@avalonbelgium.be of telefonisch via 03/289.90.67 of 0485/83.13.62.