Aura-Soma Basiscursus / Level 1

Date/Time
Date(s) - 29/04/2016 - 15/05/2016
10:00 - 18:00

Location
Avalon Academie

Category(ies) Geen Categorieën


Aura-Soma basiscursus niveau 1

De Aura-Soma basiscursus niveau 1, ook de blauwe cursus genoemd, is voor iedereen het begin van de wonderlijke reis in de wereld van kleuren en geuren.

Tijdens deze 36 uren leer je alle basisaspecten van het Aura-Soma systeem:
◊ algemene kleurenleer
◊ de betekenis van de kleuren ofwel de levende taal van de kleuren
◊ achtergronden en filosofie van het Aura-Soma systeem
◊ de producten en hoe deze te gebruiken
◊ basistechnieken van een Aura-Soma consultatie
◊ het aura- en chakrasysteem

Binnen het Aura-Soma systeem worden heel vaak verbanden gelegd tussen de taal van de kleuren en wat we kunnen waarnemen in de natuur of via de wetenschap. De bedoeling is vooral niet om al deze theorie van buiten te gaan leren! Je wordt eerder gestimuleerd om vanuit jouw eigen kennis en wijsheid, vanuit jouw ervaringen de kleuren te gaan begrijpen. Op deze basis bouw je bijna spelenderwijs geleidelijk aan je Aura-Soma expertise op.

Practisch verloopt deze cursus als volgt:

de 36 uren worden gegeven in 6 dagen, ofwel achter elkaar, ofwel in 2 verlengde weekends, of zelfs in 3 weekends. Traditioneel loopt de dag van 10.00 – 18.00 uur.
Elke morgen kies je 4 Equilibriumflessen uit de volledige set. Daarom zal je uitgenodigd worden om telkens een beetje vroeger te komen, zodat de les om 10.00 uur kan beginnen.

Elke lesdag begint dan met ‘PDM’, Pomander-Dedicatie-Meditatie. We gebruiken een Pomander in groep, dan wordt een kaars aangestoken met een intentie, en vervolgens doen we samen een Aura-Soma meditatie. Nadien begint de eigenlijke les waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen.

Een Aura-Soma cursus geeft je steeds de kans om -als jij dat wil- een proces van transformatie door te maken. Het werken rond de thema’s van kleuren en geuren, en de Aura-Soma producten maken dat de omgeving veilig is om deze transformatie met vertrouwen toe te laten. Hier leer je werkelijk het allerbeste in jezelf naar boven te halen.
Praktisch: deze 6-daagse cursus gaat door bij Avalon
Data : 29 en 30 april en 1 mei, 13, 14 en 15 mei
Kostprijs: 625€ uitgebreide syllabus, koffie, thee, water en koekjes inbegrepen.
Inschrijving verplicht via info@avalonbelgium.be
Je bent defintief ingeschreven na storting van een voorschot van 150€ op rekeningnummer BE52 9795 3901 0009 op naam van Willy Triest.Het restant wordt betaald ten laatste 14 dagen voor de aanvang van de cursus.

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.