Online basiscursus Emoconie

Online basiscursus Emoconie

De wereld evolueert. Mensen evolueren. Behoeften en wensen evolueren. De Emoconie evolueert.

Er komt meer en meer vraag naar basisopleidingen Emoconie. Meer mensen willen de Emocons leren gebruiken, voor zichzelf en hun familie of vrienden, maar ook om anderen professioneel mee te helpen als Emoconist. De meesten onder ons hebben een goed gevulde agenda. Een opleiding van zes volledige dagen volgen is niet altijd gemakkelijk in het drukke schema in te plannen. Daar hebben we alle begrip voor. Bovendien is ieders agenda verschillend. Weekends zijn lang niet voor iedereen het goede moment om een opleiding te volgen. Lesdagen in de week betekent voor heel wat mensen een fikse knauw in hun verlofdagen. Tenslotte loopt de basisopleiding over meer dan zes weken, en dan is de kans groot dat er spelbrekers tussenkomen.

Vorig jaar hadden we al aangegeven dat we een schitterende oplossing hebben: het elektronische of digitale leerplatform. In gewone taal: een cursus volgen via de computer, een online cursus. Er komt een online basiscursus Emoconie!

In het najaar van 2017 hebben we de basisopleiding Emoconie in het centrum Kaya-Veda integraal op video opgenomen. Hierbij nogmaals onze hartelijke dank aan Ann Vandenbogaerde om ons zo gastvrij de kans te geven de opleiding te filmen. Dit beeldmateriaal wordt beschikbaar gemaakt in de vorm van lessen via de computer.

Binnenkort kan jij de basisopleiding Emoconie volgen waar en wanneer jij dat zelf wil, via je computer. Wat is het plan in de praktijk?

Online basiscursus Emoconie 2Wel, de hele basiscursus wordt verdeeld in een aantal lessen. Deze lessen komen afzonderlijk te koop in onze webshop. Elke les omvat:

  • het volledige beeldmateriaal van de cursus
  • bijkomend beeldmateriaal
  • audio
  • tekstbestanden
  • een test

Wil je het diploma van Emoconist behalen, dan dien je wel elke les te volgen en telkens de test in te sturen. Als je dus alle lessen volgt, elke test maakt en instuurt, en een ontmoetingsmoment met Philippe en/of Rit en Willy hebt gehad, krijg jij het diploma van Emoconist. Zo gaat het ook als je in persoon de basisopleiding volgt.

De prijs van de digitale opleiding zal in dezelfde ordegrootte zijn als de ‘fysieke opleiding’. Bijkomend belangrijk voordeel is dat je per les kan betalen, in jouw eigen tempo.

De test is volgens het open boek systeem, net zoals in de klassieke opleiding. Het gaat niet om wat je van buiten geleerd hebt, maar om jouw inzicht in de Emoconie. Je mag daarbij dus al je materiaal gebruiken. Het ontmoetingsmoment is in hoofdzaak bedoeld als persoonlijke kennismaking. Je kan dan uiteraard vragen stellen over de Emoconie.

Er bestaan massa’s online cursussen en opleidingen. Meestal wordt zeer veel werk gemaakt van het bewerken van de opgenomen video’s, om een mooie, afgeborstelde film te kunnen presenteren. Maar wij zouden wij niet zijn als we geen originele format zouden aanbieden :-). Thuis les volgen alsof je in de “echte les” zou zitten … Schitterend, niet? De filmpjes zijn niet bewerkt tot afgeborstelde, onnatuurlijk perfecte video’s. Neen, puur natuur, ‘uncut movie’. Jij krijgt precies te zien en te horen wat de cursisten in de klas te zien en te horen kregen, net alsof je er bij zit.

Een volledige basiscursus online beschikbaar maken is natuurlijk een enorm karwei. Er wordt ontzettend hard gewerkt om deze unieke beleving voor jou klaar te maken. Hou De Emoconist en deze website in de gaten. Van zodra de cursus klaar is, brengen we het nieuws naar buiten!