Hoe B107 mijn leven wonderlijk omgooide: Deel drie

1554623_417519601711801_1823884876_n

 

Syn blogt “Hoe B107 mijn leven wonderlijk omgooide: Deel drie”

 

Vandaag was weer één van die drukke dagen; je hebt  weinig geslapen en je bent de hele dag in de weer. Meer dan wat anders voel je je slap, futloos en moe.

Dat gevoel had ik toch. Mijn ogen deden pijn, ik was moe en zelfs een beetje in de war, en het leek alsof ik totaal geen ademruimte kreeg.

Ik nam B107 en schudde het stevig, waarna ik het goed insmeerde aan m’n keel en nek. Onmiddellijk voelde ik me beter, kalmer en vrijer. Alsof ik terug beter kon ademen. De geur van de olie alleen al was genoeg om me een verhelderende zucht te doen uitstoten. Zalige rust.

Daarna keek ik even naar het flesje, en terwijl de kleine ronde pareltjes van het diep magenta rond dreven in het turquoise, merkte ik op dat er ook iets anders te zien was in het flesje. Iets dat leek op drie engelen die op een diep magenta wolk rondzweefden.

Voor mij betekende dit verleden, heden en toekomst. Alledrie even belangrijk, alledrie even speciaal. Maar de kleuren zeiden: “Laat het verleden maar los. Je hoeft het niet te vergeten, maar je kan wel stoppen met je nodeloos vast te grijpen aan dingen die gebeurd zijn.”

En dat ben ik van plan. Morgen ga ik eens een lekker warm bad nemen met B107, mezelf letterlijk onderdompelen in deze heerlijke fles, en eens kijken of er dingen zijn die naar boven komen, dingen die ik nu eindelijk kan loslaten.

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.