Hoe B107 mijn leven wonderlijk omgooide: Deel twee

Aura-Soma B107Syn blogt “Hoe B107 mijn leven wonderlijk omgooide: Deel twee”

Een tijdje terug wou ik eens kijken wat B107 me zou vertellen als ik het flesje in mijn aura zou schudden, en wat ik zag was een behoorlijke schok. Het leek alsof er een diep magenta litteken in het turquoise zat!

Ik zie dat alsof B107 me wil vertellen dat er dingen zijn die effectief een ‘litteken’ hebben nagelaten op mijn ziel, en dat ik die nog niet heb verwerkt.

En toen kwam de dag, 23 januari 2014, wanneer ik na meer dan 3,5 jaar besloot om tegen mijn levensbeperkende angststoornis “Stop!” te zeggen. Ik zou de controle terug in handen nemen!

1 van de meest problematische dingen die ik ondervond was het openbaar vervoer nemen. Dit had ik al jaren niet meer gedaan omdat het idee alleen me al misselijk en zenuwachtig maakte, en me erge hartkloppingen gaf. Maar ik dacht bij mezelf na het zien van dat ‘litteken’; “Is het eens geen tijd dat je terug begint te leven, meisje?..”, en eigenlijk ging ik met mezelf akkoord.

Dus op die bewuste dag heb ik (met alle zenuwen van dien, toegegeven.) de metro én een bus genomen! Ik was meer dan een uur onderweg met het openbaar vervoer, en ik kon niet anders doen dan glimlachen, grijnzen, lachen! Ik had vlinders in mijn buik en had het gevoel dat ik de wereld aankon!

Mijn vriend was enorm trots op mijn gigantische overwinning en ik was dat eigenlijk ook! Voor mij was dat zo een grote stap dat ik een aantal dagen voor ik B107 begon te gebruiken iedereen die had gezegd “Donderdag neem je het openbaar vervoer”, gek had
verklaard. Maar écht gek. Dat was voordien iets onmogelijk.

En nu, met de hulp van Aartsengel Tzaphkiël, kan ik dit. Ik heb vernieuwd vertrouwen in mezelf, in mijn omgeving, en in mijn kunnen. Ik kijk uit naar een toekomst zonder angst, yes!

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.